Gams

perjantai 6. maaliskuuta 2015

Selaa edes tämä

Terkkuja työharjoittelusta kirjaston hyllyrivien välistä!
Kesken kiireisintä kandivuotta päädyin sivuaineopintojen ansiosta työharjoitteluun paikkaan, jossa käsieni kautta kulkee huiman paljon kirjallisuutta aloilta, joita en itse aktiivisesti seuraa.

Koska harjoittelijan vastuut ja velvollisuudet ovat rivityöntekijän vastaavia väljemmät, ehtii joskus jopa vilkaisemaan hyllyttämänsä kirjojen kansia. Ja voi jee, millaista silmäkarkkia siellä joskus on seassa. Joskus sitä jopa ehtii kaivaa kännykän esiin ja räpsiä kuvia potentiaalisista lukukirjoista. Ja joskus työpäivän jälkeen voi olla niin paljon aikaa, että ennättää jakaa blogissaan niitä kuvia. Eli tässäpä teille kokoelma kuvia kirjoista, jotka kannen perusteella olen viime viikkoina rankannut niin kiinnostavan oloisiksi, että voisin ne joskus lukea. Lukekaa edes te, kun minä en ennätä.








2 kommenttia:

  1. Kaikki noista vaikuttaa mielenkiintosilta toki mutta erityisesti toi eka kirja Tunne lukkosi kiinnitti huomioni koska äiti antoi sen miulle luettavaks loman aikana. Kokonaan en sitä sillon lukenu, luin muistaakseni kirjassa olevaan testiin asti ja siitä vähän eteen päin. Mutta on kyllä tosi tosi tosi mielenkiintonen kirja ja suosittelen kyllä sen lukemista. :D Paljon hyvää asiaa siinä ja saa oikeesti miettimään (ja kyseenalaistamaan) omaa käyttäytymistä ja suhtautumistapoja. :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa juuri tuo Tunne lukkosi on tän listan ainoa kirja, jota oon jopa oikeasti lukenut! :D Sain sen yllättäen käsiini ja kyllä osui ja upposi sisällöt... Noita testejä voi tehdä osoitteessa http://skeematerapia.fi/ ja muutenkin tutustua tuohon kirjan sisältöön ihan ajan kanssa :)

      Poista